Πότε κινδύνεψε σοβαρά η σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη

Με αφορμή σήμερα τα γενέθλια του μεγάλου του γιου Βασίλη, ο Γιώργος Τσαλίκης προέβη σε μία μεγάλη αποκάλυψη για την υγεία της συζύγου του Δώρας.

«Μπιλακο μου, σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια γεννήθηκες εντυπωσιακά !!
Η Μαμα σου κινδύνεψε παρα πολύ (έφτασε με ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο της Κορίνθου από Κινετα – εκεί που ανέμελα μασουλαγαμε τα ψητά του παππού σου ) , η τροχαία έδωσε μια επιπλέον λωρίδα κυκλοφορίας για μα φτάσει το ασθενοφόρο από Κόρινθο στο Ιασώ , η μπάρα των διοδίων έσπασε το παρμπριζ του αυτοκινήτου (πήγα να περάσω πάνω στην τρέλα μου πίσω από το ασθενοφόρο χωρίς να σταματήσω )
Στις 20:20 με ένα μπλε μαγιώ (που τις επόμενες μέρες έβλεπα σε όλες τις εκπομπές )μέσα στην τρέλα ανακοίνωνα τη γέννηση σου στην αίθουσα αναμονής του μαιευτηρίου με τον κόσμο να χειροκροτεί (όπως στις ταινίες) και το σταρ channel στην τότε υπερβολή των θεμάτων της σόου μπιζ (;;;)της Ελλαδιτσας , διέκοπτε το πρόγραμμα του για να ενημερώσει τον κόσμο …!!! Τι ζήσαμε θεε μου …?? 14 χρόνια μετά , ευχαριστούμε κάθε μέρα το Θεό που σε έφερε στη ζωή μας … να σε μάθουμε και να μας μάθεις …
Να μεγαλώσουμε παρέα …
Σε αγαπάμε πολύ αγόρι μου …
Να έχεις υγεία , τύχη και χαρες !
Χρόνια σου πολλά αγαπη μου καλή Υγ:αν είχε η μαμα Instagram ήθελα να δω τι ευχή θα σου έγραφε με τέτοια λατρεία που σου έχει …?
Μοιάζετε και τόσο τόσο πολύ !» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

 

Διαβάστε επίσης