Ράκος η Ντενίση από τον θάνατο του επιχειρηματία πρώην της

Ο Μανώλης Κυπριανίδης βρέθηκε νεκρός στη βίλα του στη Ζυρίχη, και οι αρχές είναι μπερδεμένες μεταξύ δολοφονίας και αυτοκτονίας.

Σοκ προκάλεσε στην οικογένειά του, στους φίλους του, αλλά και στη Μιμή Ντενίση είδηση του θανάτου του Μανώλη Κυπριανίδη, όπου βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Ελβετία όπου ζούσε από το 2014.  Συντετριμμένη η δημοφιλής ηθοποιός όπως και όσοι τον γνώριζαν και μη, δεν μπορούσαν με τίποτα να το πιστέψουν όλο αυτό που συνέβη. Τα πρώτα δημοσιεύματα μετά από τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών έκαναν λόγο για δολοφονία αφού εντός του σπιτιού υπήρχε μία έντονη μυρωδιά από χημική ουσία.

Αν και η σορός του βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, ο θάνατός του φέρεται να είχε προέλθει μερικά 24ωρα πριν. Λίγο μετά τις πρώτες τους εκτιμήσεις, οι αστυνομικές αρχές τείνουν περισσότερο προς το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, απλώνοντας έτσι ένα μεγαλύτερο πέπλο μυστηρίου γύρω από τον θάνατο του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της ηθοποιού, με το που το έμαθε, έσπευσε η ίδια να επικοινωνήσει με κοινούς γνωστούς από τον περίγυρό του στην Ελβετία που της επιβεβαίωσαν το μακάβριο γεγονός. Μπορεί με τον τέως επικεφαλή της ΑΓΕΤ Ηρακλής να χώρισαν  το 2011, αλλά είχαν διατηρήσει μία φιλική και πολιτισμένη σχέση. Ο ένας χρόνος κοινής ζωής τους, τους είχε αφήσει μέσα τους τόσο όμορφες αναμνήσεις, που όντας το 2010 πολύ ερωτευμένοι, δεν δίσταζαν να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Κατά τα λεγόμενα αυτών που ζούνε από κοντά αυτές τις μέρες τη Μ.Ντενίση, είναι ένα ράκος ψυχολογικά, ενώ για μέρες δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει για τον αείμνηστο αγαπημένο της Μ. Κυπριανίδη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα