Ρουσόπουλος: Γιατί επιστρέφω στην πολιτική

Την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή ετοιμάζει ο Θοδωρής Ρουσόπουλος. Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή, εξήγησε τους λόγους που κάνε το come back  μιλώντας στον realfm 97,8.

“Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να επιστρέψω στην πολιτική. Το έχω σκεφτεί πάρα πολύ καλά με τους δικούς μου ανθρώπους, με έχει προβληματίσει αρκετά», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.

«Είναι κάτι το οποίο το θέλω, γιατί πιστεύω ότι και μου ταιριάζει και το έκανα καλά. Είναι και μία ένδειξη ότι όσο και να ταλαιπωρηθείς σε ένα χώρο που νομίζεις ότι μπορείς να προσφέρεις στον τόπο σου, αξίζει τον κόπο. Εγώ πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο ακόμα και με τα όσα άκουσα και με τα όσα άκουσε η οικογένειά μου, με τα όσα τραβήξαμε.

Δεν επιστρέφω, εάν επιστρέψω, γιατί πρέπει να προηγηθούν συζητήσεις με τον πρόεδρο του κόμματος και με τα όργανα του κόμματος, ούτε για να πάρω την εκδίκησή μου. Θεωρώ ότι η προσφορά στην πολιτική είναι σημαντική», είπε ο πρώην υπουργός.

Για τις αλλαγές  στη Ν.Δ.

Ερωτηθείς για τις αλλαγές που έγιναν στο επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, ο ίδιος απάντησε μεταξύ άλλων:«Νομίζω ότι είναι μία καλή και ενισχυμένη ομάδα. Η Μαρία Σπυράκη έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία… Νομίζω ότι θα τα πάει καλά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα