«Σαρώνει» στo winter live tour του ανά την Ελλάδα ο Θανάσης Βασιλάκος-Δείτε τι συμβαίνει (εικόνες+βίντεο)

Από τις νυχτερινές πίστες αποφάσισε να απέχει τον φετινό χειμώνα ο Θανάσης Βασιλάκος, αφού η ζήτηση των θαυμαστών του από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, τον ώθησαν να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο winter live tour.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που εδώ και ένα μήνα βρίσκεται με μία βαλίτσα στο χέρι, όπου και αν έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα, προκαλεί το αδιαχώρητο! Ξεσηκώνοντας τον κόσμο με τις επιτυχίες του, «Από μένα δεν γλιτώνεις», «Το μαντήλι», «Τι κορίτσι έχω εγώ», «Το ταξί» αλλά και παρουσιάζοντας ένα κεφάτο λαϊκό πρόγραμμα, ο Θανάσης Βασιλάκος βλέπει τις μετοχές του να σημειώνουν limit up στο χρηματιστήριο της διασκέδασης.

Καλημέρα φιλαράκια μου …Ενα μικρό δείγμα για το πως περάσαμε χθές Τετάρτη στον όμορφο Βόλο …Σας ευχαριστώ πολύ για το μαγικό βράδυ που μου χαρίσατε !!!#vasilakos#live

Posted by Thanasis Vasilakos on Donnerstag, 28. September 2017

Με τις εμφανίσεις του στα κλαμπ της Αθήνας και της Περιφέρειας να συζητιούνται, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να ταξιδέψει και στην Κύπρο δίνοντας την ευκαιρία στους εκεί θαυμαστές του να τον απολαύσουν για αρκετά Παρασκευοσάββατα!

Διαβάστε επίσης