Σε αναζήτηση του αντί-Ταγματάρχη

Μία εβδομάδα μετά την παραίτηση του Λάμπη Ταγματάρχη  αναζητείται ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην ΕΡΤ. Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης δημοσίευσε την προκήρυξη για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ.

Για την επιλογή του νέου διευθύνοντος συμβούλου θα ληφθούν υπόψη: Η εμπειρία στον τομέα των ραδιοτηλεοπτικών, διαδικτυακών, οπτικοακουστικών υπηρεσιών, καθώς και στη διοίκηση και οργάνωση δημοσίων οργανισμών και επιχειρήσεων, οι ικανότητες σε θέματα διοίκησης και διεύθυνσης και η ικανότητα λήψης σημαντικών αποφάσεων ευθύνης.

Επίσης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι υπήκοοι κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να διαθέτουν τίτλους σπουδών πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσηςή να είναι πρόσωπα εγνωσμένου κύρους με αποδεδειγμένη διεθνή αναγνώριση.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με καταληκτική ημερομηνία την προσεχή Πέμπτη 29 Ιουνίου. Σημειώνεται, ότι η θητεία του διευθύνοντος συμβούλου είναι πενταετής.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα