Σε δίκη παραπέμπεται ο Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική επίθεση

Εις βάρους του εκκρεμούν πολλές δικογραφίες που σχηματίστηκαν από γυναίκες που κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα βιασμού από τον διάσημο ηθοποιό. Ο κλοιός πλέον αρχίζει να στενεύει για τον Μπιλ Κόσμπι, που σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η σύλληψή του δεν φαντάζει μακρινό σενάριο.

 

Δικαστήριο της Πενσιλβάνια έκρινε την Τρίτη, ότι τα στοιχεία που συγκέντρωσε και παρουσίασε ο εισαγγελέας αρκούν για να παραπεμφθεί σε δίκη ο Αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης.

Ο 78χρονος δημιουργός του «Cosby Show» έχει ακόμη τη δυνατότητα να αποφύγει τη δίκη εάν δηλώσει ένοχος για την υπόθεση αυτή, κάτι που θα σήμαινε ότι θα απέμενε μόνο να ανακοινωθεί η ποινή του.Στη σημερινή, προκαταρκτική απόφασή του η δικαστής της κομητείας Μοντγκόμερι έκρινε ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία προκειμένου να δικαστεί ο Κόσμπι με την κατηγορία ότι το 2004 νάρκωσε και επιτέθηκε σε μια γυναίκα, την Αντρέα Κόνσταντ.

«Καλή σας τύχη, κύριε» είπε η δικαστής Ελίζαμπεθ Μακχιού στον Κόσμπι, αφού ανακοίνωσε την απόφασή της. Ο ηθοποιός απάντησε «ευχαριστώ» και αποχώρησε χωρίς να κάνει καμία άλλη δήλωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα