Σε διάλυση οδηγείται η Βέροια καθώς οι παίκτες μάζεψαν τα πράγματά τους κι έφυγαν

Στην υλοποίηση της προειδοποίησης τους ότι σε περίπτωση που δεν θα πληρωνόντουσαν μέχρι την Τετάρτη (21/1) θα έριχναν οι ίδιοι την αυλαία της ομάδας, προχώρησαν οι παίκτες της Βέροιας.

Οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του Βορρά» οι οποίοι βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου περίμεναν κάποιον από την επιτροπή σωτηρίας προκειμένου να τους πληρώσει μέρος των οφειλομένων τους.

Ωστόσο έπειτα από το ναυάγιο που υπήρξε στις συζητήσεις της πλευράς Εμμανουηλίδη – Γαϊτάνου με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Κώστα Παπαδόπουλο αποφασίστηκε η επιτροπή να αποσυρθεί. Αυτό είχε σαν συνέπεια οι παίκτες να μην πάρουν τα χρήματα τους, κάτι που τους οδήγησε αρχικά στο να μην γίνει η σημερινή προπόνηση και στην συνέχεια να μαζέψουν τα πράγματα τους και να αποχωρήσουν.

Πλέον όπως όλα δείχνουν η Βέροια πολύ δύσκολα θα κατέβει στον προσεχή εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ απ΄ ότι φαίνεται οι Μακεδόνες θα γίνουν η δεύτερη ομάδα μετά τον Αχαρναϊκό που θα αποχωρήσει από το φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Διαβάστε επίσης