Σε επιφυλακή η ΕΛ. ΑΣ. για τις πορείες στη μνήμη του Α. Γρηγορόπουλου

Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. εν όψει των συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή στη μνήμη του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου που έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια πέντε χρόνια πριν.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ θα βρίσκονται επί ποδός για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων, καθώς μεγάλες συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί στα Προπύλαια τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί μαθητικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή, ενώ για τις 18:00 έχει προγραμματιστεί στο ίδιο μέρος συγκέντρωση μνήμης στον Αλέξη Γρηγοροπουλο και πορεία.

Τροποποιήσεις αναμένεται να υπάρξουν στα δρομολόγια των λεωφορείων, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής, οπότε θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη πορεία προς τη Βουλή, αναμένεται να κλείσουν και αρκετοί σταθμοί του μετρό.

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί και στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις και πορείες στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Διαβάστε επίσης