Στην Ελλάδα ο σημαντικότερος στοχαστής του ευρωπαϊκού FinTech

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Group CIO της UBS, κατάφερε να υλοποιήσει ένα από τα πλέον καινοτόμα digital transformation projects στη χρηματοπιστωτική αγορά, αλλά και να καταστήσει τον ελβετικό τραπεζικό οργανισμό πρωτοπόρο στις συναλλαγές με blockchain.

Ο λόγος για τον Oliver Bussmann, ο οποίος θα πραγματοποιήσει keynote παρουσίαση στο 15ο Bank Management Conference της Boussias Communications.

Ο διακεκριμένος σύμβουλος θα αποτυπώσει την πραγματική επίδραση του FinTech στην ευρωπαϊκή τραπεζική αγορά σήμερα, θα δώσει μια ρεαλιστική προσέγγιση για τη χρήση AI και bots στο retail banking και θα αποτυπώσει το μέλλον του blockchain στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

O Oliver Bussmann έχει αναδειχθεί ως COO/CTO of the Year από τη Wall Street Journal το 2015, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια συγκαταλέγεται στη λίστα Fintech 40 των Financial News.

Το 2012 βραβεύθηκε ως European CIO of the year από το INSEAD. Είναι περιζήτητος ομιλητής στα μεγαλύτερα διεθνή συνέδρια FinTech και Digital Banking, όπως είναι το Money 20/20.

Το 15ο Bank Management Conference θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, στο Divani Caravel Hotel.

Διαβάστε επίσης