Στην εντατική ο Έλτον Τζον- Τι συνέβη

Δύσκολες ώρες βίωσε ο διάσημος τραγουδιστής, περνώντας δύο μέρες στην εντατική. Σύμφωνα με το ιατρικό πόρισμα η λοίμωξη ήταν «σπάνια» και θανατηφόρα. Ο Έλτον Τζον υποχρεώθηκε να ακυρώσει μία σειρά συναυλιών στο Λας Βέγκας αφού οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στην εντατική αφού προσεβλήθη από μία ασυνήθιστη βακτηριακή λοίμωξη.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο Βρετανός τραγουδιστής νοσηλεύτηκε για δύο βράδια στην εντατική αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την πτήση της επιστροφής του από τη Χιλή στη Μεγάλη Βρετανία.

«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατη, επιτυχημένες περιοδείας στη Νότια Αμερική, ο Έλτον προσβλήθηκε από ένα επιβλαβές και ασυνήθιστο βακτήριο. Κατά την επιστροφή του από το Σαντιάγο της Χιλής ένιωσε έντονη αδιαθεσία και όταν έφτασε στη Μεγάλη Βρετανία οι γιατροί του αποφάσισαν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί άμεσα σε θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί η λοίμωξη. Μετά από δύο ημέρες στην εντατική και κάποιες ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο, ο Έλτον πήρε εξιτήριο» εξηγείται στην επίσημη ανακοίνωσή του.

Ο τραγουδιστής που ξέφυγε τον κίνδυνο και ετοιμάζεται να επιστρέψει στις επάλξεις και μια φαντασμαγορική συναυλία στις 3 Ιουνίου στο Λονδίνο θέλησε να στείλει ένα μήνυμα.

«Είμαι ευγνώμων στην ιατρική μου ομάδα για την αρτιότητά τους και τη φροντίδα που μου έδειξαν» δήλωσε  χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα