Στο «μικροσκόπιο» της Ντόρτμουντ ο Τάσος Δώνης!

Στο «μικροσκόπιο» του Γιούργκεν Κλοπ και της Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει μπει ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Αναστάσιος Δώνης, ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας έχει δώσει εντολή να καταγράφεται κάθε του κίνηση και να παρακολουθείται η εξέλιξη στις σχέσεις του με τη Γιουβέντους, προκειμένου να αποφασιστεί η επόμενη κίνηση του γερμανικού συλλόγου, για την απόκτησή του.

Αναφορές από τη Γερμανία, φέρνουν στην επιφάνεια ένα ακόμη σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο Αναστάσιος Δώνης ενδέχεται να αποτελέσει μέρος των ανταλλαγμάτων που θα δώσει η Γιουβέντους, για την απόκτηση του Χένριχ Μικιταριάν, από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Όπως αποδεικνύεται από το ρεπορτάζ, η υπόθεση βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο, μετά και τη συνάντηση του μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα με τον Γιούργκεν Κλοπ και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις και ανακοινώσεις.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ παρακολουθούσε τον νεαρό Δώνη από το διάστημα που βρισκόταν στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και όπως φαίνεται, δεν εγκατέλειψε ποτέ το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης