Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας ηθοποιός: Η άγνωστη μάχη του με τον καρκίνο (βίντεο)

Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψη. Μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια για το πρόβλημα υγείας του που του εμφανίστηκε πριν από έναν χρόνο περίπου, ο Τάκης Σπυριδάκης συγκλόνισε παρουσιαστή και τηλεοπτικό κοινό, για τα όσα έχει περάσει μέχρι σήμερα δίνοντας του μάχη με τον καρκίνο.
«Ένα χρόνο πριν έμαθα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είχα κάποια συμπτώματα με την έννοια του ότι δεν μπορούσα να φάω καλά. Πίστευα ότι ήταν ένα σύμπτωμα από τη δουλειά μας, το άγχος μας, αλλά τι άγχος. Έκανα μια δουλειά στο θέατρο που πήγαινε εξαιρετικά καλά και πάει ακόμα. Δεν πήγα στον γιατρό. Με την επιμονή της πρώην συζύγου μου, που διατηρούμε μια εξαιρετική σχέση, πήγα σε ένα γιατρό που μου ανακοίνωσε ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει…»!

Και συνέχισε: «Του είπα ότι είμαι μεγάλος άνθρωπος και θα ήθελα να μην μιλάμε περιφραστικά, να μην μιλάμε με μισόλογα και να μου πει ότι είναι για να ξέρω κι εγώ τι να κάνω και να πάρω τις αποφάσεις μου. Πήρα τη γυναίκα μου και πήγαμε σε ένα μπαράκι, χτύπησα τέσσερα ουίσκι απανωτά, κάπνισα κι ένα πακέτο τσιγάρα και είπα από μέσα μου μερικά πράγματα, δεν τα εξομολογήθηκα σε κανέναν. Όταν πήγα σπίτι, ζήτησα απλώς να δω τα παιδιά μου, να κάνουμε μια κουβέντα για να μην τους έρθει απότομα.». εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το πώς κύλησαν οι 52 δύσκολες μέρες του στο νοσοκομείο αλλά και ποιοι ήταν δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη μάχη.

«52 μέρες μέσα στο νοσοκομείο, τα είδα όλα. Εκείνο που με έκανε πολλές φορές να δακρύσω ήταν οι συνάδελφοι που ήταν δίπλα μου. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν συνέχεια εκεί, καθόταν σε μια καρέκλα ο άνθρωπος και ξενυχτούσε, που μέχρι τότε είχαμε πει μόνο ένα γεια. Ήταν συγκινητικό, που μάλλον σημαίνει πως όλα αυτά τα χρόνια κάτι καλό έχω κάνει σε αυτό τον χώρο».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης