Καθημερινή ενημέρωση

Συναρπαστικές μάχες στην άμμο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «18th Novasports Beach Volley Tournament». Το διήμερο Σάββατο 15 Ιουλίου – Κυριακή 16 Ιουλίου, στην παραλία του Σχοινιά, έδωσαν το παρών 108 αθλητές οι οποίοι με κεντρικό σύνθημα το «We Love Beach Volley» έδωσαν συναρπαστικές «μάχες» πάνω στην άμμο.

Στην κατηγορία SILVER, νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν στην 1η θέση οι Γιάννης Βούλγαρης και Κωνσταντίνος Θεοχάρης ενώ στη 2η θέση οι Θοδωρής Παπαδάκης και Λευτέρης Κοντόσης. Στις γυναίκες την 1η θέση κατέκτησαν οι Λυτώ Δοκοπούλου και Χριστίνα Φαράντζου ενώ στη 2η θέση έχουμε τις Κατερίνα Βούλγαρη και Χριστίνα Αντζούλη.

Στην κατηγορία GOLDEN, νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν στην 1η θέση οι Ατάμ Τσαλικιάν και Γιώργος Καντιώτης ενώ στη 2η θέση οι Βασίλης Κατσακούλας και Θοδωρής Κωνσταντινίδης. Στην ίδια κατηγορία, στις γυναίκες την 1η θέση πήραν οι Ειρήνη Κοκκινάκη και Σοφία Πάικου ενώ τη 2η θέση κατέκτησαν οι Φάλια Θεοδωράκη και Πένυ Κουράκου.

Το «Novasports Beach Volley Tournament», έχοντας συμπληρώσει ήδη 17 χρόνια ζωής, αποτελεί μία πολύ δυνατή αγωνιστικά διοργάνωση, που αναγνωρίζεται ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της χώρας και προσελκύει αθλητές υψηλών δυνατοτήτων. Το τουρνουά εντάσσεται στο πρόγραμμα Δράσης Κοινωνικής Ευθύνης της Nova και ειδικότερα στον πυλώνα που αφορά τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και το διεθνή αθλητή του Volley, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, το τουρνουά προσφέρει στους φίλους του αθλήματος, θέαμα, έντονο συναγωνισμό και συναρπαστικές «μάχες» πάνω στην καυτή άμμο.

Αναλυτικά οι νικητές στις κατηγορίες έχουν ως εξής:

Silver Ανδρών: 1η θέση: Γιάννης Βούλγαρης και Κωνσταντίνος Θεοχάρης, 2η θέση: Θοδωρής Παπαδάκης και Λευτέρης Κοντόσης.

Silver Γυναικών: 1η θέση Λυτώ Δοκοπούλου και Χριστίνα Φαράντζου, 2η θέση: Κατερίνα Βούλγαρη και Χριστίνα Αντζούλη.

Διαβάστε επίσης