Σόφη Πασχάλη: Η συγκινητική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της

 

Με το status που ανάρτησε στο Instagram κατάφερε να προκαλέσει «κύμα» συγκίνησης στους διαδικτυακούς της φίλους. Η Σόφη Πασχάλη για πρώτη φορά μίλησε δημόσια για τα όσα πέρασε που κλόνισαν την υγεία της, αλλά και πώς κατάφερε να γίνει και πάλι καλά.

 

«Η πίστη μου κ η θέληση μου για ζωή, με επανέφερε πριν από χρόνια από ένα σοβαρό τραυματισμό στη μέση, που απέκλειε τότε το ενδεχόμενο να ξανά αθληθώ. Δεν το έβαλα κάτω, δεν το άφησα να με νικήσει κ νίκησα. Τα τελευταία χρόνια, διδάσκω όχι μόνο πώς να χτίσεις απλά ένα ωραίο κορμί, αλλά πώς να μετατρέπεις τα εμπόδια σε νέες προκλήσεις. Όταν η ψυχή πονά, το στόμα σιωπά, το σώμα αντιδρά. Είναι ο τρόπος του να μας μιλήσει. Τα ψυχοσωματικά θέματα έχουν να κάνουν ως κύριο λόγο με το συναισθηματικό κομμάτι. Αυτά που πετάμε στο μπαούλο, νομίζοντας ότι δεν μας αγγίζει τίποτα, εμείς είμαστε ατρόμητοι θεωρούμε κ όμως επηρεάζουν κάθε κύτταρο του σώματος μας, κάθε σκέψη, κάθε διάθεση. Εν ολίγοις, τα συναισθήματά μας, καθορίζουν κ επηρεάζουν όλη τη χημεία του σώματος μας, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση ή την αποδυνάμωση της υγείας μας!! Η αγάπη μας για τον εαυτό μας, συνεπάγεται κ με σωστές κινήσεις από μέρους μας.».

 

Η πίστη μου κ η θέληση μου για ζωή, με επανέφερε πριν από χρόνια από ένα σοβαρό τραυματισμό στη μέση, που απέκλειε τότε το ενδεχόμενο να ξανα αθληθω. Δεν το έβαλα κάτω, δεν το άφησα να με νικήσει κ νίκησα. Τα τελευταία χρόνια, διδάσκω όχι μόνο πώς να χτίσεις απλά ένα ωραίο κορμί, αλλά πώς να μετατρέπεις τα εμπόδια σε νέες προκλήσεις. Όταν η ψυχή πονά, το στόμα σιωπά, το σώμα αντιδρά. Είναι ο τρόπος του να μας μιλήσει. Τα ψυχοσωματικά θέματα έχουν να κάνουν ως κύριο λόγο με το συναισθηματικό κομμάτι. Αυτά που πετάμε στο μπαούλο, νομίζοντας ότι δεν μας αγγίζει τίποτα, εμεις είμαστε ατρόμητοι θεωρουμε κ όμως επηρεάζουν κάθε κύτταρο του σώματος μας, κάθε σκέψη, κάθε διάθεση. Εν ολίγοις, τα συναισθήματά μας, καθορίζουν κ επηρεάζουν όλη τη χημεία του σώματος μας, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση ή την αποδυνάμωση της υγείας μας!! Η αγάπη μας για τον εαυτό μας, συνεπάγεται κ με σωστές κινήσεις από μέρους μας. 🙏

A post shared by Sofi Pasxali (@sofipasxali) on

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα