Σώθηκε από θαύμα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας ο Χρήστος Χολίδης

Ο Χρήστος Χολίδης που σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα στο Posidonio μαζί με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη οδικώς και στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας λίγο έλειψε να κινδυνεύσει σοβαρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νάσου Γουμενίδη, ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ οδηγούσε με ταχύτητα 120 χιλιομέτρων την ώρα στην Αθηνών -Λαμίας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, όταν έσκασε το ένα λάστιχο. Το αμάξι άρχισε να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του και ευτυχώς, λόγω του μεγάλου πλάτους του δρόμου, δεν υπήρξε σύγκρουση με άλλο όχημα. Ο Χρήστος Χολίδης, μάλιστα, φορούσε κανονικά και τη ζώνη ασφαλείας του, που τον προστάτεψε.

Η περιπέτειά του όμως, δεν τελείωσε εκεί. Αφού σταθεροποιήθηκε το αυτοκίνητο, ο τραγουδιστής κατέβηκε να αλλάξει το λάστιχο, που είχε διαλυθεί. Δεν τα κατάφερε και δυστυχώς είχε μείνει από μπαταρία στο κινητό του και δεν μπορούσε να καλέσει βοήθεια. Έτσι, αναγκάστηκε να μείνει για 11 ώρες στον δρόμο, μέχρι να εμφανιστεί η Αστυνομία εθνικών οδών και να τον βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης