Τα Burger King έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούνιο

Στην “τελική ευθεία” φαίνεται ότι έχουν μπει τα σχέδια της φημισμένης αλυσίδας fast food Burger King για την – αυτόνομη – είσοδο της στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες του emea.gr η αμερικανική αλυσίδα αναμένεται να εγκαινιάσει, μέσα στο επόμενο δίμηνο (το αργότερο έως το τέλος Ιουνίου), το πρώτο κατάστημα fast food, με το σήμα της Burger King, επί ελληνικού εδάφους το οποίο θα βρίσκεται στην περιοχή της πρωτεύουσας.

Σε δεύτερο χρόνο, η εταιρεία μελετά, έως το τέλος τους 2015, να διαθέτει – τουλάχιστον – 5 Burger King στη χώρα μας εστιάζοντας στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας, καθώς επίσης και σε κάποιο από τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, με την Θεσσαλονίκη να βρίσκεται στο “μικροσκόπιο” της αμερικανικής αλυσίδας fast food.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα σχέδια της διοίκησης της Burger King είναι στην επόμενη 3ετία να έχει παρουσία στην Ελλάδα με τουλάχιστον 30 καταστήματα εστιάζοντας στα μεγάλα αστικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας, όπως φυσικά και σε δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς όπως π.χ. η Μύκονος και η Σαντορίνη.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα