Τζιμπρίλ Σισέ… ο Κριστιάν Καρεμπέ του Παναθηναϊκού;

1η Ιουλίου… Ο Τζιμπρίλ Σισέ επιστρέφει στην Ελλάδα και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί εκ νέου με τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά σε άλλο επίπεδο.

Ο Γάλλος επιθετικός ανακοίνωσε πριν λίγα 24ωρα την οριστική του απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, λέγοντας πως το παιχνίδι της 16ης Μαΐου, με τη φανέλα της Μπαστιά, ήταν το τελευταίο του.

Δύο μέρες μετά, την Τρίτη (19/5), ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ότι θα βρίσκεται την 1η Ιουλίου στη χώρα μας και εξέφρασε τη μεγάλη του νοσταλγία για τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του!

Πιο αναλυτικά:
«Είμαι τόσο χαρούμενος που θα έρθω στην Ελλάδα την 1η Ιουλίου. Μου λείπει η Αθήνα, το σπίτι μου, οι οπαδοί, ο Παναθηναϊκός»!

Η είδηση της επιστροφής του Γάλλου στην Ελλάδα έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού, καθώς πολλοί έχουν αναπολήσει την πληθωρική του παρουσία, εντός και εκτός γηπέδων.

Σε επικοινωνία που είχαμε με πηγή μας στους «πράσινους», ενημερωθήκαμε πως υπάρχει γραμμή επικοινωνίας με πρώην παράγοντα του «τριφυλλιού» – κατά πάσα πιθανότητα τον Νικόλα Πατέρα – και ότι υπάρχει ένα πλάνο, βάσει του οποίου ο Σισέ ενδέχεται να αναλάβει έναν ρόλο ανάλογο με εκείνος του Κριστιάν Καρεμπέ στον Ολυμπιακό! Ίδωμεν…

Διαβάστε επίσης