Τιμωρία του Παναθηναϊκού ζητεί ο Βέμερ

Ένα ακόμα σοβαρό ζήτημα ήρθε να προστεθεί στον κυκεώνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει φέτος ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Γενς Βέμερ προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Στις 27 Σεπτεμβρίου η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών δικαίωσε τον Γερμανό αμυντικό και υποχρέωσε το «τριφύλλι» να του καταβάλει το ποσό των 497.822,156€.

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε έφεση, οι 66 μέρες που είχε προθεσμία είτε  για συμφωνία, είτε για εξόφληση πέρασαν και έτσι ο Γερμανός αμυντικός πέρασε στην αντεπίθεση. Με αίτηση που κατατέθηκε την Τετάρτη (6/12) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητά «επιβολή και ενεργοποίηση ποινών στο υπαίτιο μέρος».

Μέσα στις επόμενες μέρες θα οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης και αν ο Παναθηναϊκός δεν έρθει σε συμφωνία με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή, τότε στους «πράσινους» θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών. Οι διοικούντες την ΠΑΕ αναμένεται να προτείνουν διακανονισμό σε δόσεις, στις οποίες θα πρέπει να είναι συνεπής προκειμένου η υπόθεση να μην φτάσει στο απροχώρητο.

Ο Βέμερ κατέγραψε στον Παναθηναϊκό δέκα συμμετοχές όλες κι όλες, τη σεζόν 2015-2016. Οι τέσσερις ήταν στο πρωτάθλημα, οι τρεις στο κύπελλο και οι τρεις στην Ευρώπη. Από τότε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό δεν έχει ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα