Τι λέει η Ηριάννα μέσα από τη φυλακή για τη μη αναστολή εκτέλεση της ποινής της

Είναι το πρόσωπο των ημερών και για χάρη της έχει ξεσπάσει “πόλεμος” ανάμεσα σε κυβέρνηση, αντιπολίτευση και δικαιοσύνη. Αναφερόμαστε φυσικά στην Ηριάννα που έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη ως τρομοκράτισσα και πριν από λίγες μέρες απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης της.

Μετά την απόφαση για μη αναστολή της εκτέλεσης της ποινής, η 29χρονη, στέλνει το δικό της μήνυμα, που δημοσιεύτηκε σε σελίδα στο Facebook, μέσα από τις φυλακές της Θήβας στις οποίες οδηγήθηκε.

Αναλυτικά το μήνυμα της 

 

Σήμερα, τρεις μέρες μετά το δικαστήριο της 17ης, παραμένω κρατούμενη για πεντηκοστή μέρα ως αποτέλεσμα της μη αναστολής μιας απόφασης που “στηρίχτηκε” σε ανύπαρκτα στοιχεία και επιχειρήματα που δεν αντέχουν στη λογική. Η πραγματικότητα όμως δεν μπορεί να καλύπτεται επ’ άπειρον από σαθρά σκεπτικά που κοστίζουν μια ζωή, ακόμη μια φορά.

Παρόλα αυτά το μόνο που κρατάω είναι η εικόνα μιας ασφυκτικά γεμάτης αίθουσας. Ο κόσμος που ήταν δίπλα μου τη Δευτέρα μου δίνει δύναμη ώστε να μη λυγίσω μέχρι και την αποκατάσταση του αυτονόητου.

Προς το παρόν δεν έχω παρά να ευχαριστήσω όλους εκείνους που από την πρώτη μέρα υψώνουν φωνή και ανάστημα στο όνομα της αλήθειας και με τον δικό του τρόπο ο καθένας στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει εμένα και τους δικούς μου στον αγώνα που δίνουμε.
Δύναμη και αγάπη μέχρι το τέλος.

Ηριάννα Β.Λ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα