Το άγριο ξέσπασμα της Κ.Ζαρίφη

Το δικό της σκληρό μήνυμα για το φρικτό τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας θέλησε να μοιραστεί η Κατερίνα Ζαρίφη με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Θέλοντας να περιγράψει τον Έλληνα οδηγό έγραψε με γλαφυρότητα στα social media:

«Πέρασα ένα περίπου εικοσάλεπτο πριν το μοιραίο δυστύχημα στην Εθνική πηγαίνοντας στην Θήβα. Αυτό που με τάραξε περισσότερο είναι πως πέρασα ξανά σήμερα στην επιστροφή.

Με τάραξε ότι στην Εθνική συνάντησα πάλι καραγκιόζηδες να κάνουν σφήνες μέσα στην κίνηση για να προπορευτούν 100μ. Με τάραξε που σε σχετικά άδειο δρόμο κανίβαλος Ελληνάρας οδηγούσε με 180χλμ στην ΛΕΑ.

Με τάραξε που χαζογκομενα με φιμέ τζάμι άλλαζε λωρίδες εννοείται χωρίς φλας ενώ παραλίγο να παρασύρει μηχανάκι που πήγαινε το δρόμο του. Όλα αυτά σε 64 λεπτά διαδρομή. Και μπροστά όλοι στο καρβουνιασμένο σημείο να ξαμολάμε προσευχές κατάρες και Ευχολόγια σε σχέση με την τραγωδία.

Ο Έλληνας οδηγός στην πλειοψηφία του είναι ένας εν δυνάμει δολοφόνος. Και εγώ μαζί του κάποιες στιγμές. Αλλά άσε τους ξενέρωτους να υπακούν στις πινακίδες με το όριο ταχύτητας. Εμάς ο κωλος μας θα κάτσει καναπέ 10 λεπτά νωρίτερα. Μια λεπτομέρεια μόνο: Αν φτάσει μέχρι εκεί».

Διαβάστε επίσης