“Το ασφαλιστικό αφορά τις επόμενες γενιές, όχι τις επόμενες εκλογές”

Το ασφαλιστικό και η βιωσιμότητά του αφορά και τις επόμενες γενιές, να διασφαλίσουμε ότι θα παίρνουν και τα παιδιά μας σύνταξη και όχι στις επόμενες εκλογές” . Aυτό διεμήνυσε  ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM”.

“Θα ήταν καλύτερο για την αγορά και τους επιχειρηματίες το να μπει μια μικρή, προσωρινή αύξηση των εργοδοτικών και εργατικών εισφορών από την εναλλακτική να μπει τέλος στις τραπεζικές συναλλαγές” υπογράμμισε ακόμα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι “δεν μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες λύσεις για ένα ασφαλιστικό σύστημα ρημαγμένο και μια οικονομία καθημαγμένη”.

Επίσης, ο κ. Παπαδημούλης, αναφερόμενος στην κριτική που ασκούν στην κυβέρνηση για το ασφαλιστικό τα κόμματα της αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, από τη στιγμή που ψήφισαν τη συμφωνία πρέπει να πουν και πώς θα εφαρμοστεί.

“Να καταθέσουν προτάσεις. Δεν τους αρέσει η κυβερνητική πρόταση; να καταθέσουν τροποποιήσεις. Να καταθέσουν συγκεκριμένη ολοκληρωμένη, κοστολογημένη, εναλλακτική πρόταση” κατέληξε.

Διαβάστε επίσης