Το ξέσπασμα της Χρονοπούλου κατά του Τσίπρα για τον γιο της και τα ΑΜΕΑ

 

Με ένα κείμενο-φωτιά στο προσωπικό της blog,  nena.gr, η Νένα Χρονοπούλου θέλησε να στείλει το μήνυμά της στον Αλέξη Τσίπρα, κατακεραυνώνοντάς τον για την απόφαση που πήρε εις βάρος των ΑΜΕΑ.

 

«Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα… Σήμερα θα ηθελα όλοι οι γονείς να διαβάσετε αυτό που βιώνουμε όλοι οι υπόλοιποι γονείς που έχουμε παιδιά ΑΜΕΑ. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πόσο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μαζί ενάντια σε τέτοιου είδους συμπεριφορές που αφορούν την υγεία των παιδιών μας… Ελπίζω στην αγάπη και στην ενότητα των ΣΥΝ-ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Σας παρακαλώ όποιος μπορεί να το ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ γιατί αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…» ήταν το σχόλιο της Νένας Χρονπούλου που με μεγαλώνει με μεγάλη αγάπη παρά τις δυσκολίες που περνάει τον μονάκριβό γιο της Χρήστο, προτρέποντας τους διαδικτυακούς της φίλους να διαβάσουν το κείμενό της κατά του Πρωθυπουργού.

«Ήταν 23 Δεκεμβρίου του 2016, την ώρα που όλα τα σχολεία της Ελλάδας κάνουν τη Θρησκευτική Σχολική Εορτή τους για τα Χριστούγεννα. Την ώρα που κλείνουν όλα τα σχολεία και η Ελλάδα γιορτάζει με κατάνυξη τον ερχομό του Μεσσία. Του Μεσσία που καθημερινά πια εκλιπαρούν όλοι οι Έλληνες για ένα καλύτερο αύριο!

Τότε ακριβώς λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του αποφάσισαν να «αποβάλλουν» με τον πιο ανίερο τρόπο τα παιδιά ΑΜΕΑ από τη γνώση για την αξιοπρεπή επιβίωση.

Μία απόφαση «ΦΩΤΙΑ» που πήρε η κυβέρνηση Τσίπρα μαζί με το «ΔΝΤ», τους «ΘΕΣΜΟΥΣ»  ή όπως αλλιώς τους αρέσει να τους προσφωνούν. Εμένα πάλι μου αρέσει να τους λέω «ΔΗΜΙΟΥΣ» άλλωστε δεν απέχουν και πολύ εάν τους κρίνουμε από τις τελευταίες ανελέητες πράξεις τους.

Αποφάσισαν και το ανακοίνωσαν στις 23 Δεκεμβρίου όπως ακριβώς συνηθίζουν να κάνουν με τη νέα «μουλωχτή» μόδα των ψηφισμάτων τους πλέον πως :

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΑΣΗ, ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΩΝ !!!» αναφέρει ξεκινώντας το κείμενό της.

Διαβάστε επίσης