Το ξέσπασμα του Φίλιππου Σοφιανού και όλη η αλήθεια για την υγεία του (βίντεο)

Ένα «κύμα» ανησυχίας σε φίλους, οικογένεια και γνωστούς του Φίλιππου Σοφιανού ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης, μετά από δημοσίευμα που τον ήθελε να νοσηλεύεται στην εντατική εμφραγμάτων του νοσοκομείου Καλαμάτας, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του. Μέσα σε χρόνο dt το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις στο διαδίκτυο. Με όλα αυτά να τα φτάνουν στα αυτιά του και ιδιαίτερα θορυβημένος, μιλώντας στο eleutheriaonline.gr ο Φίλιππος Σοφιανός ξέσπασε και θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια.

«Τα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ώρες και κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου και για νοσηλεία μου στην μονάδα εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Καλαμάτας, είναι εντελώς αναληθή. Η πλήρης αλήθεια είναι ότι υποβλήθηκα σε στεφανιογραφία, για καθαρά προληπτικούς λόγους, τα αποτελέσματα της οποίας μάλιστα, ήταν άριστα. Νοσηλεύτηκα σε απλό δωμάτιο του νοσοκομείου όπως προβλέπεται από την διαδικασία πριν και μετά από κάθε τέτοια εξέταση. Με την “ευκαιρία’’ μάλιστα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καρδιολόγους κυρίους Κουδούνη, Κλουφέτο, Αντωνακόπουλο, το νοσηλευτικό προσωπικό και τον διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργο Μπέζο, που κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το νοσηλευτικό ίδρυμα να είναι πρότυπο, παρέχοντας υψηλή ιατρική φροντίδα.

Καθόλου ‘’δύσκολες’’ ώρες υγείας δεν αντιμετωπίζω λοιπόν, αντιθέτως απολαμβάνω τις ομορφιές της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Καλαμάτας και βρίσκομαι μάλιστα στη διαδικασία προετοιμασίας θεατρικής παράστασης. Είναι λυπηρό να αναδημοσιεύονται με τέτοια ένταση και τέτοια ταχύτητα, χωρίς καμία διασταύρωση, τέτοιου είδους πληροφορίες που έγιναν αιτία να ανησυχήσουν πολλοί άνθρωποι του φιλικού και κοινωνικού μου περιβάλλοντος» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα