Το συγκινητικό μήνυμα του Κανάκη για την οριστική «αυλαία» των «Ράδιο Αρβύλα»

Κάτω από ένα κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησαν το βράδυ της Δευτέρας τους τηλεθεατές οι «Ράδιο Αρβύλα». Ο Αντώνης Κανάκης αφού ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό που στήριξε την εκπομπή για δέκα χρόνια, αποκάλυψε ότι τη νέα τηλεοπτική σεζόν το «Ράδιο Αρβύλα» θα «χτυπάει» τις τηλεοράσεις, τη στιγμή που πρέπει.
«Ήρθε η ώρα να σας πούμε το “γεια” για φέτος. Σήμερα, κατά τη διάρκεια της ημέρας σκεφτόμουν ότι κλείνουμε τη σεζόν και είναι η τελευταία εκπομπή για τη δέκατη σεζόν του Ράδιο Αρβύλα. Σχετικά με την επόμενη σεζόν, επειδή γίνεται κι ένα σούσουρο, να σας πούμε ότι δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει τι ακριβώς θα κάνουμε, χρειαζόμαστε αυτό το χρόνο της αποστασιοποίησης και της σκέψης το καλοκαίρι.

Ότι και να αποφασίσουμε, είναι δική μας απόφαση, οπότε μην κατηγορείτε τον ΑΝΤ1 για τίποτα, οι άνθρωποι άλλωστε θέλουν το Ράδιο Αρβύλα όσο περισσότερο γίνεται στο πρόγραμμα και τους ευχαριστούμε πολύ που τιμούν την εκπομπή αυτή με το να σέβονται και να καταλαβαίνουν τις δημιουργικές απαιτήσεις μιας τέτοιας εκπομπής και ότι αυτό συνεπάγεται. Και το δεύτερο που θέλουμε να πούμε είναι ότι και αν αποφασίσουμε τελικά, σίγουρα, ακόμα και σπάνια να συμβαίνει το ”Ράδιο Αρβύλα” θα “χτυπάει” τις τηλεοράσεις σας τη στιγμή που πρέπει να τις “χτυπήσει”», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα