Το τρομερό τροχαίο μετά την εγκατάλειψη σε μοναστήρι του Φρανκ Ριμπερί

Ο Φρανκ Ριμπερί είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες μορφές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο εξαιτίας των ουλών που έχει στο πρόσωπό του.

Δεν πρόκειται για κάποιο γενετικό πρόβλημα, αλλά για ένα τραύμα. Για πολλά τραύματα για την ακρίβεια. Ο Φρανκ Ριμπερί γεννήθηκε στις 7 Απριλίου του 1983 στην Μπουλόν της Γαλλίας. Σε ηλικία μόλις 2 ετών, το αυτοκίνητο της οικογένειας ενεπλάκη σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με φορτηγό. Ο Φρανκ είχε πολλά τραύματα στο πρόσωπο και χρειάστηκαν εκατοντάδες ραφές για να κλείσουν οι πληγές.

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου σε μία εκ βαθέων συνέντευξη αποκάλυψε, πως μόλις μερικών ημερών, οι βιολογικοί γονείς του τον εγκατέλειψαν σε ένα μοναστήρι. Το τρομερό τροχαίο στα δύο του χρόνια, του άφησαν πληγές που έμειναν χαραγμένες στο πρόσωπό του για πάντα.

«Αυτή η ουλή… Αυτή με διαμόρφωσε, αυτή έφτιαξε τον χαρακτήρα μου και μου έδωσε δύναμη. Δεν είναι εύκολο να είσαι παιδί και να κυκλοφορείς με ένα τέτοιο σημάδι. Σε κοιτάζουν περίεργα οι άλλοι, λένε ότι είσαι άσχημος. Και η οικογένειά μου υπέφερε εξαιτίας αυτής της ουλής, εξαιτίας όλων όσων έπρεπε να ακούει. Όλοι κοίταζαν το πρόσωπό μου και έλεγαν ότι είμαι άσχημος. Δεν γινόταν να περάσω απαρατήρητος. Ακόμα και τώρα που παίζω ποδόσφαιρο, δεν κοιτάζουν τον Φρανκ, αλλά την ουλή του» ήταν τα λόγια του Ριμπερί, ο οποίος τόνισε ότι παρά τα άσχημα σχόλια, ούτε δάκρυ δεν βγήκε από τα μάτια του, ως ένδειξη αδυναμίας.

«Παρά το γεγονός ότι ήμουν νέος και με ενοχλούσαν αυτά που άκουγα, δεν πήγα ποτέ στη γωνία να βάλω τα κλάματα. Ναι, υπέφερα, αλλά ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν έκλαψα. Και δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω πλαστική επέμβαση, διότι τα σημάδια μου είμαι εγώ» συμπλήρωσε στην συνέντευξή του στο γαλλικό Canal +.

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου παραδέχθηκε ότι στην εφηβεία ήταν… αλητάκος, πριν αποφασίσει ότι θα συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο, το οποίο του έδωσε διέξοδο.

 

Διαβάστε επίσης