Το «Υοu» «ΚΑΙΕΙ» τον Τόνυ Μαυρίδη και βγάζει στη φόρα το ηχητικό ντοκουμέντο-«φωτιά» (βίντεο)

O Τόνι Μαυρίδης την περασμένη εβδομάδα μίλησε στο περιοδικό YOU και αποκάλυψε για πρώτη άγνωστες πτυχές από την σχέση του με την Έλενα Παπαρίζου και τον επεισοδιακό χωρισμό!

Ο ίδιος μάλιστα, δεν δίστασε να ομολογήσει πως η τραγουδίστρια πήγε στην Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε και δεν ήταν άλλο, από την εξάρτηση από το αλκοόλ.

Στην συνέχεια, όλοι οι δημοσιογράφοι – παρουσιαστές στράφηκαν εναντίον λέγοντας πως δεν έπρεπε να το αποκαλύψει αυτό και αφού πέρασαν τόσα χρόνια που έχουν χωρίσει και έχουν προχωρήσει τις ζωές τους, ήταν μεγάλο λάθος να πει τέτοια πράγματα για την Έλενα, που στην ουσία είναι προσωπικά δεδομένα και δεν αφορούν τον κόσμος…

Ο ίδιος βλέποντας όλο αυτό το κράξιμο που έφαγε, η πιο εύκολη λύση ήταν να βγει και να πει πως το περιοδικό και συγκεκριμένα η Τζώρτζια Συρίχα, στην οποία έδωσε και την συνέντευξη, παραποίησε τα λόγια του και πως θα στείλει ασφαλιστικά μέτρα. Φυσικά αυτά που είπε δεν τα «έφαγε» κανείς αφού όλοι γνωρίζουν πως αυτή ήταν η άμυνα του, δηλαδή το πιο εύκολο ήταν να διαψεύσει την διευθύντρια του YOU.

Όμως, επειδή η Τζώρτζια Συρίχα δεν μασάει τα λόγια της, η απάντηση σε όλους εσάς αλλά και στον κ.Μαυρίδη έρχεται αποκλειστικά από το Youweekly.gr με το ηχογραφημένο ντοκουμέντο, την στιγμή που μιλάει για το αλκοόλ, την στιγμή που η Τζώρτζια τον ρωτάει αν θα μπει αυτό το κομμάτι στην συνέντευξη και λέει…»ναι». Αλλά τι να λέμε εμείς; Το ηχητικό απόσπασμα μιλάει από μόνο του!

Πηγή: Youweekly.gr

Διαβάστε επίσης