Το «Sex and the City» ταξιδεύει στην Ελλάδα!

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν να γυρίζεται και τρίτη ταινία «Sex and the City». Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες φήμες, αυτή τη φορά τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ελλάδα, είτε τον Σεπτέμβριο του 2014 είτε τον Μάιο του 2015, στο Costa Navarino στη Μεσσηνία.

Η είδηση ακόμα ούτε έχει επιβεβαιωθεί, ούτε έχει διαψευστεί. Δεν αποκλείεται, όμως, εάν τελικά πάρει το πράσινο φως –και συμπεριληφθεί το Costa Navarino στις τοποθεσίες γυρισμάτων– να ζητηθεί από τους παραγωγούς και μία συνεργασία-συμπαραγωγή με τη «Faliro House Productions».

Η αλήθεια είναι ότι η χώρα μας έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για τα γυρίσματα αρκετών ταινιών του Hollywood. Δεν θα μας φανεί καθόλου παράδοξο, λοιπόν, το γεγονός να θέλουν οι παραγωγοί της πιο πολυσυζητημένης ταινίας, τα γυρίσματα να λάβουν χώρα στη Μεσσηνία. Αρκετοί είναι οι fans του «Sex and the City» που επιθυμούν να δουν τη συνέχεια του story, αφού η συγγραφέας έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο της συνέχισής της από τη δεύτερη που προβλήθηκε στις αίθουσες. Το μόνο που έχουμε να πούμε εμείς είναι «to be continued… in Greece!»

 

Διαβάστε επίσης