Τρίποντα ελπίδας από τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας στη Νάξο

 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου για να απολαύσουν την αναμέτρηση των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας με τη Μικτή Νάξου, με σκοπό να ενισχύσουν τον «ιερό αγώνα» για τη συγκέντρωση εσόδων για τα Ειδικά Σχολεία του νησιού. Ο «μεγάλος» Γιάννης Ιωαννίδης έχοντας στη σύνθεσή του πολλά λαμπερά αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, κατάφεραν να κερδίσουν το χειροκρότημα, και με τον ιδρώτα τους να συμβάλλουν στα «Τρίποντα… Ελπίδας» που τελούνται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΝΟΠΠΑΠΠΑ!

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο πρόεδρος των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος Χρήστος Κωνσταντινίδης παρέδωσε μία συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές των Βετεράνων στον διοργανωτή και τη «ψυχή» της σπουδαίας αναμέτρησης Ευθύμη Αλιμπέρτη, ενώ οι Ναξιώτες με τη σειρά τους κάτω από ένα κλίμα συγκίνησης βράβευσαν τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Τα πρώτα βιολιά για τους Βετεράνους αποδείχθηκαν οι Γιάννης Γιαννούλης (29) και ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος (26), με τον πρώτο να είναι ανίκητος κάτω από τη ρακέτα και τον δεύτερο να έχει καταπληκτικά ποσοστά ευστοχίας, πετυχαίνοντας 6 τρίποντα.

Αν και η Μικτή Νάξου έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, η εμπειρία των αντιπάλων τους έφερε το αναμενόμενο αποτέλεσμα και τη νίκη με 66-78 υπέρ των Βετεράνων.

Σύλλογος Βετεράνων Καλ/στών Ελλάδος : Καζιάνης(5) ,  Σιούτης. Κωνσταντινίδης (3), Κασουρίδης, Παπαγιωτόπουλος (4), Παπανικολάου(10) , Χρυσανθόπουλος (26) , Χριστοδούλου(1) , Τσέκος , Μπουντούρης, Γιαννούλης (29)

 

Πηγή: www.sportcyclades.gr

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα