Υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής ο Φέλιξ Μάγκατ

Το όνομα του Φέλιξ Μάγκατ επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο ως υποψήφιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Η πρόθεση της ΕΠΟ είναι ο νέος προπονητής να έχει «κλείσει» το αργότερο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, προκειμένου να πιάσει δουλειά για τα δύο τελευταία ματς με Βόρεια Ιρλανδία και Ουγγαρία, αλλά και να ξεκινήσει το χτίσιμο της Εθνικής εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Φέλιξ Μάγκατ είναι μία περίπτωση που είχε εξεταστεί και την περίοδο που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έψαχνε τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος. Ο Γερμανός προπονητής είναι ελεύθερος στην αγορά από τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν και έλυσε τη συνεργασία του με τη Φούλαμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ετήσιο συμβόλαιο του Μάγκατ κυμαίνεται από 600.000 έως 700.000 ευρώ, ποσό το οποίο υπερβαίνει τις προθέσεις της Ομοσπονδίας, η οποία έχει βάλει ως «ταβάνι» τις 500.000 ευρώ. Ωστόσο είναι αρκετά κοντά, ώστε να μην καθίσταται απαγορευτική η προσέγγισή του. Σε περίπτωση, δε, πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, δέλεαρ θα αποτελέσει το πριμ που θα φτάσει τις 500.000 ευρώ.

Η διοίκηση της ΕΠΟ έχει συζητήσει με πέντε περιπτώσεις ξένων τεχνικών από τη γερμανική και την ιταλική αγορά χωρίς όμως να έχουν διαρρεύσει συγκεκριμένα ονόματα. Πάντως, η περίπτωση του Φέλιξ Μάγκατ που συνεργάστηκε με τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ, αρέσει στα στελέχη της ομοσπονδίας και δεν αποκλείεται να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα