Φαρμάκη-Αλεξάνδρου: Λίγο μετά τον χωρισμό άρχισαν τα “καρφιά” (βίντεο)

 

Ο χωρισμός τους έσκασε σαν “βόμβα” και από ότι φαίνεται δεν ήταν και τόσο ρόδινος. Μόλις δύο μήνες μετά τους τίτλους τέλους, η Όλγα Φαρμάκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έχουν καμία επαφή, ενώ στις πρόσφατες συνεντεύξεις που έδωσαν, εκτόξευσαν “μπηχτές” ο ένας για τον άλλον.

Δημήτρης Αλεξάνδρου

«Ήταν πολύ όμορφη σχέση, πήρα πολλά πράγματα. Η Όλγα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήταν μια όμορφη σχέση που έκανε τον κύκλο της. Κάποια στιγμή, όταν φεύγει το κομμάτι του έρωτα και του ενθουσιασμού, αρχίζεις και ξεχωρίζεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και αν είναι να κάνεις το επόμενο βήμα ή όχι. Θα ήταν πολύ εγωιστικό από πλευράς μου, να κρατήσω μια κοπέλα και να παίξω μαζί της. Προφανώς κι έκανα λάθη σε αυτή τη σχέση.

Με ενόχλησε που οι συνεργάτες της Όλγας ασχολήθηκαν στην πρεμιέρα με τα προσωπικά της. Εμένα θα με χαλούσε πάρα πολύ να έβλεπα ότι κάποιος με χρησιμοποιεί σαν εμπορικό προϊόν.

Η Όλγα είναι πολύ μετρημένη, ώριμη, μετρημένες απαντήσεις, πολύ καλή στη δουλειά της. Θεωρώ ότι πήγε για άλλο λόγο εκεί πέρα. Εύχομαι να επικεντρωθεί στο κομμάτι της, να δείξει την αξία της και τη δουλειά της και ενδεχομένως να πάρει αυτό που της αξίζει».

Όλγα Φαρμάκη

«Ήταν μία σχέση που έκανε τον κύκλο της, όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή όταν κάνουν ένα κύκλο πρέπει να τελειώνουν. Αυτό έγινε και σε αυτή τη σχέση, έκανε τον κύκλο της και τελείωσε.

Δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου τόσο πολύ. Καλύτερα να αφήνουμε τα πράγματα στο παρελθόν και να κοιτάμε να πηγαίνουμε στο μέλλον. Ότι τελείωσε, τελείωσε.

Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που θα δώσω ευκαιρίες μέσα σε μία σχέση, παλεύω για τη σχέση μου. Θα πω στον άλλον τι είναι αυτό που με ενοχλεί και περιμένω να με σεβαστεί και να το διορθώσει. Όταν όμως θεωρώ εγώ ότι έχω δώσει κάποιες ευκαιρίες μέσα σε μία σχέση και δεν έχεις εισακουστεί, εγώ δρω έτσι…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα