Φινάλε για τη Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη κράτησε συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό τους τελευταίους μήνες, μετά το Πάσχα παρουσιάζοντας την εκπομπή σχετικά με το Survivor, κάθε απόγευμα. Όταν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι επιβίωσης, συνέχισε μετονομάζοντας την εκπομπή σε “Πανόραμα”. Ωστόσο, την Παρασκευή έριξε αυλαία και η παρουσιάστρια έκανε έναν μίνι απολογισμό:

«Σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή για αυτή την πρώτη φετινή σεζόν Survivor. Μία περίοδος λίγων μηνών, που είχε πολύ ενδιαφέρον, και το αποδείξατε εσείς με τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για εμάς, που είχαμε τη χαρά να ζήσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο αυτό το τηλεοπτικό φαινόμενο.

Μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέα πρόσωπα, τα οποία αγαπήθηκαν και έγιναν πρωταγωνιστές, και γενικά δημιούργησαν μια ιδιαίτερη σχέση με εσάς το κοινό. Κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε μία τηλεοπτική και διαδικτυακή παρέα τουλάχιστον 5 μηνών.

Σήμερα θα κάνουμε ένα νοσταλγικό flashbackσε όσα ζήσαμε, βλέποντας και ενθυμούμενοι τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από όλες τις συνεντεύξεις που είχαμε καθ’ όλη την περίοδο του Survivor. Θα δούμε και θα εστιάσουμε σε κάποια από τα πιο ζουμερά κομμάτια, και θα θυμηθούμε τα καλύτερα από τα πολύ καλά!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα