Φοιτητής σκότωσε τον καθηγητή του γιατί δεν του έβαλε καλούς βαθμούς

Πρώτα τον σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε ο ίδιος. Απίστευτο περιστατικό συνέβη στο πανεπιστήμιο του UCLA στις ΗΠΑ όταν φοιτητής πυροβόλησε τον καθηγητή του γιατί δεν του έβαλε καλούς βαθμούς και στη συνέχεια έβαλε τέρμα στη ζωή του..  Φοιτητές και καθηγητές στο άκουσμα των απανωτών πυροβολισμών κλείστηκαν στις αίθουσες για να προφυλαχτούν. Αμέσως στο στο πανεπιστήμιο που έχει έδρα την Καλιφόρνια έσπευσαν αστυνομικοί και περιπολικά.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Charlie Beck επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ένας φοιτητής πυροβόλησε τρεις φορές τον καθηγητή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Στο σημείο βρέθηκε το όπλο και ένα σημείωμα του αυτόχειρα.

Το θύμα είναι ο καθηγητής Βιολογίας και Χημείας Charles Knobler. Ηταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Τα Σαββατοκύριακα του άρεσε να πηγαίνει με την οικογένειά του για σερφ. Συνάδελφοί του δήλωσαν σοκαρισμένοι από το τραγικό συμβάν και μίλησαν για ένα άτομο πολύ αγαπητό και γεμάτο ζωή.

Οι πρώτες πληροφορίες για τον δράστη έκαναν λόγο για φοιτητή που επανειλλημένως ήταν δυσαρεστημένος από τους βαθμούς που του έβαζε ο καθηγητής του. Το τραγικό περιστατικό συνέβη μια εβδομάδα πριν από τις τελικές εξετάσεις στο οποίο 43.000 φοιτητές θα δώσουν εξετάσεις. Ολα τα μαθήματα ακυρώθηκαν την Τετάρτη ενώ τα μαθήματα της Βιολογίας και της Χημείας θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

Τα στοιχεία του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία.

Διαβάστε επίσης