«Φυσιολογικές για ένα αριστερό κόμμα οι διαφωνίες»

Ο Γιάννης Μπαλάφας, μέλος της συντονιστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής, για το ενιαίο κόμμα της Αριστεράς:

Το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, τον Ιούλιο, φιλοδοξούμε να είναι ένα Συνέδριο ενότητας και ενοποίησης όλων των δυνάμεων που συναπαρτίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ από πλατιά συμμαχία αριστερών, δημοκρατικών – κεντρώων, οικολογικών κομμάτων και συλλογικοτήτων, μετασχηματίζεται σε ένα ενιαίο, πολυτασικό, δημοκρατικό αριστερό φορέα, μετεξελίσσεσαι στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς.

Προχωράμε στην ενοποίηση θεωρώντας ότι το νέο κόμμα θα συμβάλλει πιο αποτελεσματικά στην επίτευξη των στόχων μας, για να σωθεί η χώρα από την καταστροφή, για να υλοποιηθεί η δημοκρατική ανατροπή, για να ανοίξει ο δρόμος της παραγωγικής ανασυγκρότησης της πατρίδας μας.

Οι όποιες διαφορές και επιφυλάξεις, πολύ φυσιολογικές για ένα αριστερό – δημοκρατικό κόμμα, συζητούνται ανοιχτά και εξαντλητικά, ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί, όχι μόνο όσοι σήμερα συναποτελούμε τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, αλλά και πολλοί άλλοι – πολίτες και συλλογικότητες – που θα συστρατευτούν αύριο μαζί μας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα