Φυτανίδης: «Επικίνδυνες οι διακοπές…»

Στον κίνδυνο να έχει χαθεί ο ρυθμός που είχε βρει η ομάδα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε ο αμυντικός του Ατρόμητου, Σωκράτης Φυτανίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου αμυντικού στο Nοvasports:
«Μετά από μία ακόμη διακοπή το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε όπως στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Να βγάλουμε την ίδια ποιότητα και την ίδια ένταση στο παιχνίδι μας, να ισορροπήσουμε στην καλή μας απόδοση και να έρθουν περισσότερες νίκες και να πιάσουμε ακόμη ψηλότερα στάνταρ στην απόδοσή μας.

Είναι σημαντικό αυτό το παιχνίδι για εμάς, για την αντεπίθεση που θέλουμε να κάνουμε μετά από κάποια αρνητικά πρωταθλήματα που μας πήγαν πίσω. Δεν ήταν τα αναμενόμενα και για τα οποία δεν είμαστε χαρούμενοι. Έχουμε δουλέψει αρκετά το τελευταίο διαστήματα. Οι διακοπές είναι επικίνδυνες.

Μπορεί να χαλαρώσει ο ποδοσφαιριστής, μπορεί να δημιουργηθούν διάφορες καταστάσεις σε ένα σύνολο, οπότε θα προσπαθήσουμε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουμε τη νίκη από το πρώτο λεπτό.

Η ομάδα δουλεύει καθημερινά. Προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στους αγώνες και την προπόνηση. Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, να γίνουμε πιο γρήγοροι και να έχουμε καλύτερες στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σιγά-σιγά αρχίζει η ομάδα να βρίσκει τα πατήματά της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα