«Φωτιά και λάβα» με σέξι μαγιό η Αποστολία Ζώη (εικόνες)

Την καλύτερη φάση της ζωής της διανύει η Αποστολία Ζώη και φαίνεται. Η δημοφιλής τραγουδίστρια όντας πιο ερωτευμένη από ποτέ, αν και θέλει να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το φετινό καλοκαίρι απόλαυσε διακοπές στο έπακρον. «Βομβαρδίζοντας» τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με σέξι φωτογραφίες της με μαγιό, κατάφερε να προκαλέσει όλο το καλοκαίρι ντελίριο στους διαδικτυακούς της φίλους. Από την Ελούντα που βρέθηκε για λίγες μέρες, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της τις όμορφες στιγμές της στο Royal Marmin Bay Boutiqu & Art Hotel , «σαρώνοντας» σε likes.

Επιλέγοντας ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Χρώμα κόκκινο :Το κόκκινο συμβολίζει την δράση. Συνδέεται άμεσα με την ενεργητικότητα, τη ζωτικότητα, τη σεξουαλικότητα, το ενδιαφέρον για την ζωή, την ευτυχία, τον αυθορμητισμό, την διέγερση, τον κίνδυνο, την επιθετικότητα, την φιλοδοξία, την επαναστατικότητα αλλά και την αγάπη. Το κόκκινο χρώμα προκαλεί ζωηρότητα και θεωρείται χρώμα της φωτιάς, του πολέμου, του αίματος και της θυσίας. Φέρνει έξαψη, σαρκικό πόθο, έρωτα και διεγείρει τις αισθήσεις. Ακόμα, είναι χρώμα του πειρασμού, της αμαρτίας, της ντροπής αλλά και της πρόσκλησης για την απόκτηση γνώσης. Χαρίζει δύναμη, διεγείρει, αλλά και εκνευρίζει. Αυξάνει την θέληση για ζωή ενώ προκαλεί ζεστασιά, χαρά και διευκολύνει την έκφραση των αισθημάτων…».

Χρώμα κόκκινο : Το κόκκινο συμβολίζει την δράση. Συνδέεται άμεσα με την ενεργητικότητα, τη ζωτικότητα, τη σεξουαλικότητα, το ενδιαφέρον για την ζωή, την ευτυχία, τον αυθορμητισμό, την διέγερση, τον κίνδυνο, την επιθετικότητα, την φιλοδοξία, την επαναστατικότητα αλλά και την αγάπη. Το κόκκινο χρώμα προκαλεί ζωηρότητα και θεωρείται χρώμα της φωτιάς, του πολέμου, του αίματος και της θυσίας. Φέρνει έξαψη, σαρκικό πόθο, έρωτα και διεγείρει τις αισθήσεις. Ακόμα, είναι χρώμα του πειρασμού, της αμαρτίας, της ντροπής αλλά και της πρόσκλησης για την απόκτηση γνώσης. Χαρίζει δύναμη, διεγείρει, αλλά και εκνευρίζει. Αυξάνει την θέληση για ζωή ενώ προκαλεί ζεστασιά, χαρά και διευκολύνει την έκφραση των αισθημάτων… #RED

A post shared by Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) on

Διαβάστε επίσης