«Φώναζα βοήθεια και μου έλεγε σκάσε…»

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η υπόθεση του 52χρονου, τυφλού κατά δήλωσή του αλλά χωρίς επίσημα χαρτιά να έχει καταθέσει στις αρχές που να αποδεικνύουν την 95% αναπηρία του, που κρατούσε δεμένη και κακοποιούσε 22χρονη φοιτήτρια, σε ένα υπόγειο στην περιοχή της Δάφνης.

Η νεαρή κοπέλα, που παραλίγο να είχε χάσει τη ζωή της, περιέγραψε τα όσα έζησε από τον 52χρονο και το πώς βρέθηκε στο διαμέρισμά του.Η κατάθεσή της έρχεται στο φως μέσα από δημοσίευμα του bloko.gr.

Η νεαρή κοπέλα αποκαλύπτει πως πριν από περίπου ένα μήνα αναζήτησε δουλειά μέσω αγγελίας και βρήκε αυτή που είχε βάλει ο 52χρονος, ο οποίος έψαχνε κοπέλα για να τον βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού.

Τι λέει η φοιτήτρια

«Μου είπε ότι ήταν σχεδόν τυφλός και γι’ αυτό μου ζήτησε όταν πηγαίνω να κάνω δουλειές να φοράω ένα στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα υποτίθεται από ειδικό ύφασμα για να αντιλαμβάνεται την κίνησή μου μέσα στον χώρο», αναφέρει η 22χρονη στην κατάθεσή της και σημειώνει πως, αν και αρχικά είχε αρνηθεί, τελικά δέχτηκε και παρόλο που η συμπεριφορά του της είχε φανεί περίεργη συνέχισε να πηγαίνει ώστε να μπορεί να είναι άνετη οικονομικά.

Συγκλονίζει η περιγραφή της, καθώς φαίνεται πως ο 52χρονος φρόντιζε σχεδόν συνέχεια να την κρατά αναίσθητη για να ξεσπά πάνω της το αρρωστημένο του πάθος.

«Πήγα στο σπίτι του για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. Μου είπε “καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω”. Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα».

Η κατάθεση όπως την δημοσίευσε το bloko.gr

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα