Φώφη σε Τσίπρα και Μητσοτάκη: Ξεχάστε ό, τι υπολογίζατε μέχρι τώρα

 

Ισχυρό μήνυμα υποστηρίζει ότι θα στείλει στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Φώφη Γεννηματά, μόλις εκλεγεί στην ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα.

«Ξεχάστε ό, τι υπολογίζατε μέχρι τώρα. Η ισχυρή Κεντροαριστερά είναι εδώ» είναι το μήνυμα της προς τα δύο μεγάλα κόμματα, όπως δηλώνει σε συνέντευξή της στο «Έθνος». Τονίζει επίσης ότι «σχέδια θα αναγκαστούν να αλλάξουν σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, που σήμερα αλαζονικά πιστεύουν ότι “έχουν δεμένο τον γάιδαρό τους” με το παιχνίδι του μικρού δικομματισμού» και συμπληρώνει: «Ξεχνούν ότι οι πολίτες δεν είναι δεδομένοι».

Η κ. Γεννηματά ζητά καθαρή εντολή για να εγγυηθεί, όπως λέει, προσωπικά την ενότητα, τη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων και τον σεβασμό όλων.

«Ενωμένοι θα κάνουμε το άλμα. Είμαι βέβαιη ότι θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα για όλα όσα οφείλουμε στη χώρα και τους πολίτες. Το ΠΑΣΟΚ είναι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την αναγέννηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Η δυναμική του νέου φορέα θα προσδιορίσει τις μελλοντικές αποφάσεις των πολιτικών κομμάτων που συμμετέχουν στο εγχείρημα», αναφέρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Μόνη μου, με πρωτοβουλία μου έβαλα τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών. Είμαστε οι πρώτοι και οι μόνοι που καταθέσαμε συγκεκριμένη πρόταση, ζητώντας εγγυήσεις για την πολιτική αξιοπιστία και το αδιάβλητο της διαδικασίας. Εγγυήσεις που καμιά από τις τρεις μεγάλες εταιρείες, στις οποίες απευθύνθηκε ο κ. Αλιβιζάτος, δεν έδωσε. Το βάρος της επιτροπής τώρα πρέπει να στραφεί στη εξασφάλιση της on line διασύνδεσης των καλπών, χωρίς άλλη καθυστέρηση», υπογραμμίζει η κ. Γεννηματά.

Διαβάστε επίσης