Χάβος: «Νοοτροπία νικητή κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Να αποφευχθούν τα λάθη και να υπάρξει μεγάλη συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του ζήτησε ο Μάκης Χάβος ενόψει του ματς του Παναιτωλικού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε επίσης ότι λόγω του αήττητου της έδρας στο πρωτάθλημα η ομάδα πρέπει να δείξει νοοτροπία νικητή.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Ο Παναθηναϊκός είναι καινούρια ομάδα και είναι λογικό να έχει μεταπτώσεις στο παιχνίδι του ιδιαίτερα εκτός έδρας. Έχουμε δει πολλά ματς που ο Παναθηναϊκός είναι κυρίαρχος αλλά και κάποια παιχνίδια που θεωρητικά ήταν πιο εύκολα να έχει προβλήματα. Θα δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό αλλά δεν πρέπει να έχουμε φόβο».

Για το αήττητο της έδρας:
«Είναι σημαντικό γιατί η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο. Στο Αγρίνιο κατά κοινή παραδοχή η ομάδα είναι πολύ δυνατή αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή οι παίκτες που είναι πίσω από τη μπάλα να έχουνε καλές τοποθετήσεις».

Για τον Παναθηναϊκό:
«Παρά το καινούριο της ομάδας, ο κ. Αναστασίου πρόλαβε να δέσει την ομάδα. Είναι λογικό να έχει μεταπτώσεις. Έχει κάποια νέα παιδιά που έχουν ενθουσιασμό αλλά και κάποια παιδιά έμπειρα που είναι σημαντικοί παίκτες. Ένα άλλο σημείο που ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός είναι πως μπορεί να μεταβάλλει τον σχηματισμό του μέσα στο παιχνίδι».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Παναιτωλικός:
«Πρέπει να δείξουμε σεβασμό και με την προσωπικότητα που δείξαμε και σε άλλα ματς, να έχουμε την νοοτροπία του νικητή».

Για το τι υπολογίζει περισσότερο από τον Παναθηναϊκό:
«Ο Παναθηναϊκός μεσοεπιθετικά έχει έμπειρους παίκτες που έχουν πολύ ταλέντο. Δεν πρέπει ούτε ένα δευτερόλεπτο να χαθεί η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών γιατί σε αυτό το επίπεδο τα λάθη δεν συγχωρούνται».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα