Χάβος: «Υπάρχει κίνητρο»

Το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή στην κατηγορία αποτελεί το κίνητρο του Παναιτωλικού για τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον Μάκη Χάβο.

Ο τεχνικός των Αγρινιωτών τόνισε ότι η ομάδα του θέλει τους τρεις βαθμούς για να κοιτάξει το μέλλον με αισιοδοξία, ενώ σημείωσε ότι η απώλεια του Ουσέρο για τον Αστέρα είναι πολύ σημαντική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Χάβου στη NOVA:

-Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα: «Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων των αντιπάλων της. Όταν δεν έχουμε εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή μας τότε πρέπει να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες και χρειαζόμαστε τη νίκη για να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

-Για τι πρέπει να έχει ο Παναιτωλικός για να πάρει κάτι θετικό: «Εμείς θέλουμε τους βαθμούς για να εξασφαλίσουμε την παραμονή αλλά όταν έχεις τόσο υψηλό κίνητρο θα πρέπει να έχεις πάθος και επιθετικότητα μέσα στο γήπεδο».

-Για το τι φοβάται από τον αντίπαλο: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, οργανωμένη και αυτό φαίνεται στο γήπεδο, είναι σημαντική η απώλεια του Ουσέρο αλλά έχει πολύ γρήγορους παίκτες και παίζει πολύ καλά στην κόντρα επίθεση».

-Για το ποιοι παίκτες είναι αρκετά επικίνδυνοι από τον Αστέρα: «Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και ο Ντε Μπλάσις και ο Μπαράλες είναι αρκετά καλοί παίκτες αλλά όπως είπα είναι αρκετά σημαντική η απουσία του Ουσέρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα