Χαλκιδική «ψηφίζουν» οι Σέρβοι τουρίστες

Αύξηση 5%, σε σχέση με πέρυσι, αναμένεται φέτος στις αφίξεις τουριστών από τη Σερβία στη Χαλκιδική, σύμφωνα με ανακοίνωση του τοπικού Τουριστικού Οργανισμού, στην οποία επισημαίνεται ότι η περιοχή έχει καθιερωθεί ως πρώτη επιλογή για τους Σέρβους που ταξιδεύουν, χάρη και στις συνεπείς προσπάθειες πολλών τουριστικών γραφείων-μελών του.

Tα παραπάνω αναφέρονται με αφορμή τη συμμετοχή του Οργανισμού, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και άλλους φορείς του νομού, στη διεθνή τουριστική έκθεση ITTFA του Βελιγραδίου. Σε αυτόνομο περίπτερο 60 τετραγωνικών μέτρων δόθηκε η δυνατότητα σε επισκέπτες και τουριστικούς πράκτορες να πληροφορηθούν για τις ομορφιές και τις τουριστικές υποδομές του προορισμού.

Το περίπτερο επισκέφθηκε και ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ενώ στη διάρκεια της έκθεσης ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, συναντήθηκε με τον αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Κατραμάδο και τον μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο, υπεύθυνους του συνοδικού γραφείου της Εκκλησίας της Ελλάδας για θέματα θρησκευτικού τουρισμού. Η συζήτηση στράφηκε γύρω από οργανωτικά θέματα για την καλύτερη προβολή του νομού εκτός Αγίου Όρους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα