«Χρειάζεται ακόμα χρόνο…»

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το στάδιο προσαρμογής στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Πάουλο Μπέντο.

«Ο Ανσαριφάρντ είναι ένας παίκτης ο οποίος σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Είναι ένας παίκτης με ποιότητα. Σίγουρα οι άνθρωποι του συλλόγου μας διέκριναν πως διαθέτει ποιοτικά στοιχεία και για το λόγο αυτό αποφάσισαν να αποκτηθεί. Όμως, σίγουρα θα πρέπει να δείξουμε σεβασμό και υπομονή» ανέφερε ο Πορτογάλος κόουτς των «ερυθρόλευκων» αιτιολογώντας γιατί άφησε εκτός από την αναμέτρηση με την Ξάνθη τον Πέρση επιθετικό και πρόσθεσε: «Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής γιατί στην ομάδα που έπαιζε το στιλ παιχνιδιού ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που παίζουμε εμείς. Έπαιζε με τελείως διαφορετική στρατηγική από αυτή που παίζει ο Ολυμπιακός.

Να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι κάποιοι παίκτες χρειάζονται περισσότερο χρόνο προσαρμογής από ότι κάποια άλλοι. Θα χρειαστεί μία περίοδος προσαρμογής και στη συνέχεια θα δούμε».

Αναφερόμενος στον αγώνα με την Ξάνθη που αποτελεί και ντέρμπι κορυφής, ο Πάουλο Μπέντο τόνισε: «Όπως γνωρίζουμε στην Ξάνθη ο αντίπαλος, μας δυσκόλεψε αρκετά και δημιούργησε προβλήματα. Όμως νομίζω ότι παίξαμε καλά και κερδίσαμε δίκαια. Ανυπομονούμε για να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας.

Έχουμε ξεκάθαρο στόχο τη νίκη. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός πως θα παίξουμε στο δικό μας γήπεδο. Στο μυαλό μας έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να κάνουμε και πώς να το κάνουμε, έτσι ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να αυξήσουμε τη βαθμολογική διαφορά από τον δεύτερο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα