«Όταν ψήφισα τον Ντάνο, είπα μ@λ@κια έκανες»

Στις αρχές του Survivor, ο ΒΟ είχε ψηφίσει τρεις φορές προς αποχώρηση τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ωστόσο μετά την δεύτερη φορά κατάλαβε ότι έκανε λάθος που τον ψήφισε. Μάλιστα, όπως ανέφερε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, κατάλαβε ότι έκανε λάθος την τρίτη φορά και είπε στον εαυτό του ότι δεν πρέπει να το ξανακάνει:

“Με το που μπήκε στο παιχνίδι η άλλη ομάδα τον έδωσε σε εμάς. Αυτό δημιουργεί ερωτηματικά και ανασφάλειες. Σκέφτεσαι, δηλαδή, «τι έχει κάνει αυτός πια και τον έδιωξαν τόσο γρήγορα;» Μέχρι να γίνει η γνωριμία μαζί του πέρασε χρόνος. Πήρε καιρό να τον καταλάβω.

Γιατί κι εκεί υπήρχαν διάφορες πληροφορίες που σου αποσπούσαν την προσοχή και δεν σκεφτόσουν καθαρά. Από την άλλη, δεν γινόταν να μη λάβεις υπόψη σου αυτά που άκουγες. Τον ψήφισα στην αρχή γιατί δεν του είχα εμπιστοσύνη. Τις άλλες δύο φορές γιατί ήταν ένα κλικ πιο μακριά από τους άλλους.

Μετά την τρίτη φορά, με το που το έκανα είπα στον εαυτό μου «σαν να έκανες μαλ…α και δεν χρειάζεται να το ξανακάνεις». Μια χαρά παιδί είναι, καλός παίκτης είναι, ψαρεύει, βοηθάει, τεμπέλης δεν είναι, ούτε παρτάκιας. Γιατί και για την εικόνα του να τα κάνει, ωφελείσαι κι εσύ. Πάει για ψάρεμα, για παράδειγμα, και σου λέει ο άλλος «το κάνει για τις κάμερες». Ας το κάνει. Γιατί, εμείς δεν θα φάμε;”.

Όσον αφορά την Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι επιβίωσης και είχε έρθει σε σύγκρουση με τον ΒΟ, ο γνωστός ράπερ είπε: “Η Ειρήνη δεν περνούσε καλά κι έβλεπε παντού εχθρούς, πράγμα το οποίο δεν ισχύει. Επίσης, αν εγώ δεν έρχομαι κοντά σου, δεν σημαίνει ότι δεν θέλω εσύ να έρθεις κοντά μου.

Σημαίνει ότι δεν θέλω να σε ενοχλήσω. Είχε επηρεαστεί πολύ, κουράστηκε πολύ, δεν ρίχνω όλο το φταίξιμο πάνω της, αλλά σίγουρα έχει κι εκείνη ένα μερίδιο ευθύνης για ό,τι συνέβη”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα