Άγιος Παντελεήμονας: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 56χρονου

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 56χρονου που διαπράχθηκε την 25-9-2013, εντός του διαμερίσματος που διέμενε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Δράστες είναι τρία άτομα, τα οποία ενέχονται στην ανθρωποκτονία με κίνητρο τη ληστεία. Συνελήφθη ένας εκ των δραστών και αναζητούνται οι άλλοι δύο.

Όπως διακριβώθηκε δράστες είναι δύο άνδρες, ηλικίας 31 και 34 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 32 ετών, αδελφή του 31χρονου. Ο ένας από τους δράστες (34χρονος) κρατείται ήδη στο Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το θύμα είχε προσλάβει την 32χρονη, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του, ως οικιακή βοηθό. Πρώτες πρωινές ώρες της 25-9-2013, οι τρεις δράστες, με κίνητρο τη ληστεία, μετέβησαν στο σπίτι του θύματος, όπου αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και τον δολοφόνησαν.

Μετά την εγκληματική τους ενέργεια εξαφανίστηκαν, ενώ όπως εξακριβώθηκε ο θάνατος του 56χρονου προήλθε από ασφυξία.

Σε βάρος των τριών σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Ανακριτή, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο 34χρονος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα