Άγρια επίθεση από τη Μίνα Αρναούτη- Ποιους «φωτογραφίζει»

 

Η Μίνα Αρναούτη δείχνοντας να αναρρώνει πλήρως από τις πληγές, σωματικές και ψυχικές που της άφησε το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, αντί να σιωπήσει, ξεσπάει ολοένα και πιο συχνά μέσα από το προφίλ της στο Facebook, απαντώντας σε όλους αυτούς που τις επιρρίπτουν ευθύνες.

 

«Ευχαριστώ για τα μηνύματα που μου στέλνετε! Πλέον έχω καταλάβει χάρη σε εσάς οτι ο κόσμος κατάλαβε τι παιχνίδι προσπαθούν να στήσουν!
Οι ” δικεοσι τορα” είναι στρατιές ηλιθίων που η άποψη τους δεν με ενδιαφέρει. Δεν ξέρω αν φταίει η οικογένεια τους ή κοινωνία ή οι δυσκολίες της ζωής που τους άφησαν κούτσουρα αλλά ειλικρινά θλίβομαι που υπάρχουν ,που ψηφίζουν, που μεγαλώνουν παιδιά, που ασκούν επαγγέλματα που μπορούν να βλάψουν άλλους ..δεν ξέρω τι είδους ικανοποίηση είναι αυτή που παίρνουν ορισμένοι παριστάνοντας τον αρχηγό τους αλλά μου ακούγεται πολύ άρρωστο και επικίνδυνο!
Μιλάτε μόνοι σας πλέον στα μπλοκ σας με τους αμόρφωτους οπαδούς σας γιατί αυτούς μπορείτε να τους κοροϊδέψετε! Οπουδήποτε αλλού τρώτε καρπαζιές! Ένα μπλοκ,μια εκπομπή στο σταρ και μερικά τούβλα κάνατε ένα κίνημα εναντίον της αλήθειας!

Έκανε ήχο μόνο η δουλειά του! Εσείς (ξέρετε ποιοι και ποιες (μούσες όλες, γελώ!))τον “χρεώνετε” πράγματα που δεν θα ήθελε και θα ντρεπόταν!» ήταν η νέα της οργισμένη ανάρτηση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα