Άγρια κόντρα on air μεταξύ Άδωνι – Χρυσοβελώνη

Οξύνθηκαν τα πενύματα το πρωί της Τετάρτης μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Ανεξάρτητων Ελλήνων. “Πολιτικούς απατεώνες” χαρακτήρισε το κόμμα του Πάνου Καμμένου ο Άδωνις Γεωργιάδης, επειδή δεν αντιδρούν στη διατήρηση του ΕΝΦΙΑ για το 2015.

«Έλεγαν ότι την επομένη των εκλογών, στις 26 Ιανουαρίου, θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ, και τώρα συναινούν στη διατήρησή του», είπε ο κοινοβουλέυτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.  στην «Κοινωνία ώρα Μega». Και πρόσθεσε: «Η κυβερνητική πρόταση στους δανειστές περιλαμβάνει τα προβλεπόμενα έσοδα από το φόρο και για το 2016».

Ο χαρακτηρισμός «πολιτικοί απατεώνες» προκάλεσε την «έκρηξη» της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία τον απείλησε με αγωγή. Φρόντισε, όμως, να διευκρινίσει ότι το κόμμα της δε μετέχει στη διαπραγμάτευση. Απλώς ενημερώνεται ο Πάνος Καμμένος από τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς. Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η ΚΟ των ΑΝΕΛ και τότε θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το τι θα κάνουμε».

O βουλευτής της ΝΔ στη συνέχεια, είπε, αναφερόμενος για το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια που ψηφίζεται σήμερα: αν είναι κόκκινη γραμμή των ΑΝ.ΕΛ. η ιθαγένεια και ο Τσίπρας το πηγαίνει στη Βουλή, πάει να πει ότι τον έχει γραμμένο ο Τσίπρας τον Καμμένο», προκαλώντας ξανά την αντίδραση της κυρίας Χρυσοβελώνη.

«Όσο μιλάει ο κ. Γεωργιάδης ενισχύεται το λαϊκό κίνημα», απάντησε ο Στάθης Λεουτσάκος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: η μεγάλη απάτη ήταν αυτή καθεαυτή η πολιτική των μνημονιακών δυνάμεων. Μεγαλύτερη απάτη, παίξανε τον ρόλο του νεκροθάφτη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα