Άγριος τηλεοπτικός καυγάς Βούλτεψη- Λαφαζάνη για τον ΕΝΦΙΑ (video)

Τα όπλα από τα θηκάρια έβγαλαν το πρωί της Πέμπτης σε τηλεοπτικό πάνελ Σοφία Βούλτεψη και Παναγιώτης Λαφαζάνης αφού υπήρξε μεταξύ τους έντονος διαπληκτισμός για τον ΕΝΦΙΑ

Η κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή κόντρα για τον ΕΝΦΙΑ και τον ισχυρισμό Λαφαζάνη ότι όλος ο φόρος είναι λάθος,  κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως είναι ολόκληρος ένα λάθος ενώ μίλησε για ολοκληρωτισμό και φασισμό με τον  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  να απαντά ότι προσβάλλει τον ελληνικό λαό που τον ψήφισε και τον έφερε στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με έντονο ύφος: «Δεν αντέχει αντίλογο η κ. Βούλτεψη. Δικτατορία έχουν επιβάλει στον τόπο. Μόλις πάει να μιλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το λάθος; Πρώτη φορά, κυβέρνηση μιλά έτσι για την αξιωματική αντιπολίτευση – ότι είναι το λάθος. Κρίμα που σας βάλανε Κυβερνητική Εκπρόσωπο. Ξεφτιλίζετε τα πάντα σε αυτή τη χώρα».

«Ορίστε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος είναι αυτή. Θαυμάστε την», αναφώνησε ο κ. Λαφαζάνης, προσθέτοντας «το φασισμό σας τον επιστρέφω. Ξέρετε ποιος είναι ο φασίστας».

Η κόντρα συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό, με την κ. Βούλτεψη να κάνει λόγο για «ρεαλιστική ουτοπία του κ. Τσίπρα» και ο κ. Λαφαζάνης για παραλήρημα. «Διατελείτε σε παραλήρημα, προφανώς. Δεν μπορείτε να ακούσετε κανέναν. Είναι αδύνατον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα