Άγριο «θάψιμο» στο νέο ζευγάρι της «Μουρμούρας»

Οι Γιάννης Τσιμιτσέλης και Δανάη Ευθυμιάδη κλήθηκαν να αντικαταστήσουν τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αντίστοιχα. Ωστόσο, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχουν τύχει και των καλύτερων κριτικών από τους ειδικούς.

Όπως για παράδειγμα, η Νάνσυ Νικολαϊδου η οποία έγραψε στο TV Έθνος: «Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περίμενα να δω το brand new τηλεοπτικό ζευγάρι της «Μουρμούρας», γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι μία σειρά που λατρεύω.

Δυστυχώς, όμως, η άφιξη των Γιάννη Τσιμιτσέλη και Δανάης Επιθυμιάδη με απογοήτευσε πλήρως. Ο Γιάννης είναι καλός, όμως, δεν είναι εξαιρετικός όπως ήταν για παράδειγμα στο «Παρτάλι» -είναι σαν να έχει επαναπαυτεί στις δάφνες του και στο τηλεοπτικό ταμπεραμέντο που αναμφισβήτητα έχει-, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη τηλεοπτικά ηθοποιός δεν κάνει τη διαφορά.

Είναι σαφέστατα κατώτερη των τηλεοπτικών προσδοκιών που υπήρχαν και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του ρόλου, ο οποίος ώρες ώρες την καταπίνει».

Επίσης, η κρητικός αναφέρθηκε και στο σενάριο της σειρά: «Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μπάζει από παντού και το σενάριο του συγκεκριμένου ζευγαριού. Είναι παιδαριώδες, επιδερμικό, επιπόλαιο, προχειρογραμμένο.

Για παράδειγμα, είναι εντελώς… σεναριακά προβλέψιμο αλλά και εντελώς ανόητο να έχεις μία έγκυο και να την παρουσιάζεις διαρκώς σαν υστερική και τρελή. Σε βαθμό τέτοιο, μάλιστα, που η υπερβολή του πράγματος γεννά ένα αποτέλεσμα που αλήθεια δεν ξέρεις αν είναι για γέλια ή για κλάματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα