Άγριο ξύλο σε διαιτητή στην Ηλεία (vid)

Τα απίστευτα όσο και τραγικά περιστατικά στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου όλο και αυξάνονται, με τον κίνδυνο να εξελιχθεί το φαινόμενο σε μια μάστιγα με απρόβλεπτα αποτελέσματα να είναι ορατός.

Το νέο κρούσμα έρχεται από τα γήπεδα της Ηλείας και συγκεκριμένα από έναν αγώνα β’ κατηγορίας ανάμεσα στον Ηρακλή Πύργου και Άφοβο Βροχίτσας.

Οι παίκτες των γηπεδούχων ξεσηκώθηκαν με την απόφαση του διαιτητή Γεωργόπουλου και του βοηθού Στρακόπουλου να καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Άφοβου.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr αυτό ήταν τρίτο συνολικά πέναλτι στο ματς, αφού το 1-1 έως εκείνη την ώρα είχε διαμορφωθεί με δυο άλλα πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα.

Ο παίκτης των φιλοξενούμενων, Αγγελόπουλος, το εκτέλεσε, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή το απέκρουσε, αλλά στη συνέχεια της φάσης οι φιλοξενούμενοι σκόραραν. Ωστόσο, ο βοηθός Στρακόπουλος παράλληλα είχε σηκώσει τη σημαία του (προφανώς για να υποδείξει επανάληψη, θεωρώντας ότι ο τερματοφύλακας είχε βγει πιο μπροστά από το επιτρεπόμενο όριο).

Ο διαιτητής Γεωργόπουλος καταλόγισε το γκολ, με τους εξοργισμένους παίκτες των γηπεδούχων να ξυλοκοπούν βάναυσα τον ρέφερι.

Δείτε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό των διαιτητών:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα