Άγριο ξύλο στη δίκη του Νταμπίζα!

Άκρως επεισοδιακή, με μπουνιές, κλωτσιές και μακράς διάρκειας επεισόδια που οδήγησαν στη διακοπή της διαδικασίας, ήταν η εκδίκαση της υπόθεσης του θανατηφόρου τροχαίου στο οποίο πρωταγωνίστησε ο τότε τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Νταμπίζας.

Στις 4.30 τα ξημερώματα της 23ης Μαΐου 2014, ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής προκάλεσε θανατηφόρο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο τύπου Smart που οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα της τροχαίας, έπεσε επάνω στη μοτοσικλέτα που προπορευόταν, με αποτέλεσμα μία κοπέλα 31 χρόνων να χάσει τη ζωή της.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε στο κτίριο 3 της πρώην σχολής Ευελπίδων. Το δικαστήριο εξέτασε την αγωγή που κατέθεσε η οικογένεια της άτυχης Σπυριδούλας κατά του πρώην άσου της Εθνικής. Μια αγωγή με την οποία η γιαγιά της, η μητέρα της και τα τρία ετεροθαλή αδέρφια της, αξίωναν το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Η δίκη ξεκίνησε στις 11.00 στην αίθουσα 2. Όταν οι δικηγόροι του Νταμπίζα, Γιάννης Μαύρος και Βασίλης Κούρτης εμφάνισαν μάρτυρες, οι οποίοι υποστήριξαν ότι η μητέρα της άτυχης γυναίκας την γέννησε στα 14 της, την άφησε στη γιαγιά της και όσα υποστήριζε στην αγωγή της περί κοινής ζωής, επαφής και πόνου για τον χαμό του παιδιού της δεν ήταν αληθινά, οι συγγενείς ξέσπασαν και επιτέθηκαν στους μάρτυρες με μπουνιές και κλωτσιές. Το σκηνικό διαδραματίστηκε από την αίθουσα και κατέληξε στον προαύλιο χώρο με φτυσίματα, χαρακτηρισμούς, μπουνιές και κλωτσιές!.

Το δικαστήριο όπως ήταν φυσικό διέκοψε και όρισε άλλη ημερομηνία συζήτησης της αγωγής. Εκκρεμεί βεβαίως και το ποινικό σκέλος με τους πραγματογνώμονες να υποστηρίζουν πώς ένα άλλο αυτοκίνητο χτύπησε το αυτοκίνητο του Νταμπίζα, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει πάνω στο μηχανάκι, όπου και επέβαινε η άτυχη 31χρονη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα