Άγριο φονικό για τα… πόδια του Λιονέλ Μέσι

Ξεκίνησε ως μία απλή διαφωνία για το ποιος παίκτης είναι ο καλύτερος στον κόσμο και κατέληξε σε τραγωδία. Ένας Νιγηριανός σκότωσε έναν συμπατριώτη και φίλο του στην Ινδία, μετά καυγά που είχαν για το αν είναι καλύτερος ο Λιονέλ Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δύο άνδρες γιόρταζαν τα 34α γενέθλια του θύματος, το οποίο ήταν φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 22χρονος ομοεθνής και φίλος του, υποστήριζε την Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι.

Σε μία στιγμή που η ένταση ανέβηκε επικίνδυνα, ο 34χρονος πέταξε ένα ποτήρι στον 22χρονο, το οποίο προσέκρουσε στον τοίχο και έγινε χίλια κομμάτια. Ο 22χρονοας άρπαξε ένα κομμάτι και με αυτό κάρφωσε στο λαιμό τον συμπατριώτη του, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο την ημέρα των γενεθλίων του.

Οι γείτονες είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον 22χρονο δράστη. Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από την αστυνομία της Ινδίας, το αίτιο του φόνου ήταν η διαφωνία μεταξύ των δύο Νιγηριανών για το αν είναι καλύτερος ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα